Petits Fotografia al Festival de Dansa Solsona 2019

21 junio 2019 - General - Comentar -

Un any més, des de Petits Fotografia hem tingut el privilegi de poder fer les fotografies del Festival de l'Escola de Dansa Solsona en aquesta edició de 2019. I és que és un any de molta feina i esforç, tant per l'escola com per tots els alumnes que estàn darrera d'aquest gran espectacle, un total de 250 persones.

Enguany el fil conductor de l'espectacle va ser la volta al món, i ens vam endinsar en un viatge màgic, on les coreografies, dissenyades per Fina Comas (ballet i neoclàssic), Mireia Alonso (dansa moderna i Hip Hop) i Montse de Luna (sevillanes), ens van transportar a diferents països en 90 minuts. Tots els balls van ser una explosió d'art, de llum i de color, amb la que vam gaudir moltíssim fent fotografies.

festival dansa solsona

 

Des de Petits Fotografia volem felicitar a tots els alumnes pel resultat de l'espectacle i agraïr a l'organització que comptin amb nosaltres per aquesta tasca, i aprofitem l'avinentesa per informar els pares de l'Escola de Dansa Solsona, que ja tenen disponibles les fotos de l'espectacle a la botiga on-line de la nostra web (disponibles fins el 14 de juliol de 2019).

Recordem que tots els que feu comanda al nostre web teniu una participació al sorteig d'una mini sessió de fotografies, relacionades amb la dansa, així com gaudir d'un 10% de descompte amb les vostres sessions fins al 31 de desembre de 2019. Us deixem algunes fotos de resum de l'espectacle, esperem que us agradin! :)

festival dansa solsona danza

festival dansa solsona danza

 

Petits Fotografia - Captura%20de%20pantalla%202019-06-21%20a%20las%2021.20.40.png

festival dansa solsona danza

festival dansa solsona danza

Deja un comentario

Fotògrafs a Port del Comte

14 diciembre 2018 - General - Comentar -

Petits Fotografia oferirà els seus serveis a l'estació d'esquí Port del Comte

Petits Fotografia és un estudi de fotografia especialitzat en newborn, nens i famílies situat a la província de  Lleida.
Després de dos anys, Petits Fotografia ha decidit oferir servei de fotografia a l'Estació d'Esquí de Port del Comte durant la temporada d'esquí.

En què consistirà el servei?

El servei es durà a terme durant els caps de setmana de la temporada i tindrà dues vertents:

D'una banda, seguirem oferint els seus reportatges de família, parella, embarassos i infantils, però en un entorn diferent a l'habitual: boscos nevats, pistes d'esquí, ninots de neu i molta, molta espontaneitat, emmarcant escenes en els espectaculars paisatges de la muntanya solsonina. 

Com a novetat també oferirem fotografia esportiva als pros de l'esquí o l'snow que baixin per les pistes i vulguin tenir un record del seu pas per l'Estació d'Esquí de Port del Comte. Hi haurà un servei de fotografia a pistes de 10h a 14h, on Aida Majoral, la fotògrafa que hi ha darrera d'aquest projecte, anirà identificada amb una armilla i una banderola per a que els visitants de l'Estació puguin lluir-se al seu pas per càmera i puguin gaudir d'una fotografia de qualitat. Si voleu assegurar-vos que us agafem, pareu-vos uns metres abans del pas per la fotògrafa i feu-li senyals fins que us confirmi que us ha vist.

fotograf port del comte


Petits Fotografia aposta per fer un servei ràpid i de fàcil funcionament i per això, les fotografies de cada cap de setmana es penjaran a la web en una plataforma d'e-commerce on els esquiadors podràn comprar les seves fotos en format digital amb descàrrega immediata. Els usuaris es podràn trobar navegant per la web segons l'hora de pas.

Per cert, enguany, també serem els fotògrafs oficials del XIII trofeu de la Vall de Lord, que es disputarà el cap de setmana del 2 i 3 de març de 2019.

Podeu trobar més informació a: www.petitsfotografia.cat/portdelcomte

 

 

 

Deja un comentario

Sorteig d'una sessió de fotos a Port del Comte

11 noviembre 2018 - General - Comentar -

Com ja haureu llegit en l'entrada anterior del nostre blog, Petits Fotografia oferirà els seus reportatges fotogràfics a les pistes de Port del Comte a partir de la pròxima temporada 2018/2019.

 

Per inaugurar aquesta nova i emocionant etapa, avui dia 11/11/2018 estarem presents a la Fira de la Neu del Solsonès a Sant Llorenç de Morunys, i per tal de celebrar aquesta super notícia amb vosaltres farem un sorteig d'una sessió de fotografia a les Pisites d'esquí de Port del Comte.

 

A continuació us deixem les bases del sorteig per a poder participar:

BASES DEL SORTEIG Petits Fotografia Fira de la Neu

 1.           OBJECTE. El sorteig fotogràfic de Petits Fotografia Dansa consisteix en un sorteig d’una mini-sessió de 10 fotografies fetes en exterior a l’estació d’esquí de Port del Comte.

 2.           TERMINI. El sorteig es farà dilluns 12 de novembre de 2018 i el període per a fer la sessió serà durant la temporada de 2018/2019. Un cop exhaurit el termini no es podrà fer la sessió.

 3.           FORMA DE PARTICIPACIÓ. Per participar en el concurs s’haurà d’omplir una butlleta numerada al nostre stand de la Fira, i també s’haurà de ser seguidor a l’instagram de @petitsfotografia. A la butlleta haureu de deixar un nom, telèfon i la vostra compta d’instagram per poder verificar que sou seguidors de la nostra compta. Només utilitzarem el vostre telèfon per avisar als guanyadors, Petits Fotografia no farà us comercial de les vostres dades. Un cop s’hagi fet el sorteig, aquestes dades es borraràn permanentment dels nostres arxius.

 4.           PREMI. El premi consisteix en una mini sessió de 10 fotografies Petits Fotografia a l’estació d’esquí de Port del Comte. Pot ser una sessió familiar, de parella, amb amics, d’embaràs o infantil (a partir de 7 mesos d’edat). Si disposeu de forfait podem fer la sessió a pistes, però no és un requisit obligatori. En cas de no disposar de forfait buscarem una zona de bosc fora de pistes per fer la sessió. Vàlid només per a particulars, no vàlid per a empreses. Petits Fotografia es reserva el dret de fer difusió i de publicar les imatges realitzades a les seves pàgines a Internet i a les seves xarxes socials, així com fer-ne ús per la publicitat i promoció de l’estudi. Si no esteu d’acord en compartir els vostres drets d’imatge, farem una altra resolució del sorteig.

 5.           CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ. La participació en el sorteig suposa l’acceptació íntegra de totes les bases i la cessió dels drets d’imatge per a la publicitat de l’estudi. Si no esteu d’acord en algun punt, pregueu ens ho comuniqueu amb la màxima antelació possible per fer una segona resolució del sorteig.

 6.           PROCEDIMENT. La sessió es durà a terme a les instal·lacions de Port del Comte i tindrà una hora de durada com a màxim. Posteriorment els premiats disposaran d’una galeria privada per escollir les 10 fotos que més els agradin. Aquestes seran retocades i s’enviaran via arxiu digital a través de la plataforma Wetransfer.

 7.           PROPIETAT INTEL·LECTUAL. El premiat entén, reconeix i accepta que les fotografies realitzades durant la sessió a la que fa referencia aquest contracte, estan destinades a ús privat per la seva part. Qualsevol ús comercial o amb ànim de lucre que volgués exercir sobre el material, haurà de ser expressament autoritzat per escrit per la persona titular dels drets inherents a l’autoria de les imatges, en aquest cas, Aida Majoral Santaeulàlia. L’entrega o dels arxius fotogràfics, no implica la transmissió de cap dels drets inherents al fotògraf com autor dels mateixos. A excepció de la còpia per ús privat, de conformitat amb la Llei de Propietat Intel·lectual, especialment en el que es refereix a drets d’autor, queda totalment prohibida la publicació, venta, i/o cessió a tercers de les fotografies rebudes (fins comercials, presentació de concursos,...),  així com qualsevol reproducció o utilització de les mateixes que surti de l’àmbit merament particular o privat, sense permís exprés de l’autor que haurà de constar per escrit.

Deja un comentario

Petits Fotografia donarà servei a Port del Comte

08 noviembre 2018 - General - Comentar -

Sabíeu que a Petits Fotografia ens encanta la neu? I que estem enamorats de la bellesa paisatgística que tenim al nostre territori (El Solsonès)? 

Com haureu llegit a la última entrada del blog a Petits Fotografia ens hem fet grans, i després de dos anys d'haver iniciat la nostra activitat a Solsona, com a fotògrafs especialitzats en newborn, nens i famílies, a part de cambiar la nostra imatge, hem decidit oferir servei de fotografia a l'Estació d'Esquí de Port del Comte durant la temporada d'esquí.

Oferirem servei de fotografia durant els caps de setmana d'hivern a l'estació d'esquí del Solsonès. I quin tipus de fotografia farem? - us deveu preguntar.

fotografia infantil nieve

Doncs seguirem oferint els nostres reportatges de família, parella, embarassos i infantils, però en un entorn diferent a l'habitual: boscos nevats, pistes d'esquí, ninots de neu i molta, molta espontaneitat! Podeu calçar-vos els esquís i us seguirem per les pistes, o si ho preferiu, farem una sessió sense riscos tocant de peus a terra (som tot orelles).

embarazo port del comte

 

port del comte fotografia

Com a novetat també oferirem fotografia esportiva, així que si ets un super pro de l'esquí o de l'snow busca'ns per les pistes (anirem identificats amb una armilla llampant i una banderola), i podràs aconseguir fotografies de qualitat de la teva esquiada. Enguany, també tenim l'honor de ser els fotògrafs oficials del XIII trofeu de la Vall de Lord. Quan arribi el moment els corredors i corredores podràn comprar les seves fotografies a través de la nostra web.

Anirem informant, estigueu atents al nostre instagram @petitsfotografia i al nostre blog! 

Deja un comentario

A Petits Fotografia ens fem grans

07 noviembre 2018 - General - Comentar -

Qui ho diria.... ja fa dos anys que Petits Fotografia va néixer a Solsona (Lleida) com un projecte de fotografia especialitzada en embaràs, recent nascuts, nens i famílies... 

Han sigut uns inicis molt durs, de fer molta feina i treballar durant molts períodes de dilluns a dilluns, però també hem viscut moments fantàstics: hem tingut l'honor de conéixer moltes famílies i les seves històries, hem conegut moltes nenes i nens que ens han fet emocionar, altres que ens han fet riure i altres que ens han fet suar (a nosaltres i als pares també).

Amb tot, en aquests dos anys hem evolucionat i hem crescut, no només a nivell professional sinó també com a persones, i ens sentim tremendament orgullosos d'haver immortalitzat tants i tants moments. I és per això que, quan hem notat que el/la nen/a de Petits Fotografia ha crescut i se'ns ha fet gran, i hem decidit comptar amb una gran il·lustraddora de la nostra comarca, La Volianna , per a fer un canvi en la nostra imatge.

logo petits fotografiaL'Anna ha aconseguit, a través d'un procés artesanal (del qual veureu el procés de creació amb les imatges que trobareu a continuació) plasmar aquesta evolució que hem tingut. Nosaltres estem encantats del resultat, i a vosaltres? Us agrada? Esperem els vostres comentaris!!

esbos logotip

logotip

material logotip

volianna

petits fotografia

Deja un comentario