A Petits Fotografia ens fem grans

07 noviembre 2018 - General - Comentar -

Qui ho diria.... ja fa dos anys que Petits Fotografia va néixer a Solsona (Lleida) com un projecte de fotografia especialitzada en embaràs, recent nascuts, nens i famílies... 

Han sigut uns inicis molt durs, de fer molta feina i treballar durant molts períodes de dilluns a dilluns, però també hem viscut moments fantàstics: hem tingut l'honor de conéixer moltes famílies i les seves històries, hem conegut moltes nenes i nens que ens han fet emocionar, altres que ens han fet riure i altres que ens han fet suar (a nosaltres i als pares també).

Amb tot, en aquests dos anys hem evolucionat i hem crescut, no només a nivell professional sinó també com a persones, i ens sentim tremendament orgullosos d'haver immortalitzat tants i tants moments. I és per això que, quan hem notat que el/la nen/a de Petits Fotografia ha crescut i se'ns ha fet gran, i hem decidit comptar amb una gran il·lustraddora de la nostra comarca, La Volianna , per a fer un canvi en la nostra imatge.

logo petits fotografiaL'Anna ha aconseguit, a través d'un procés artesanal (del qual veureu el procés de creació amb les imatges que trobareu a continuació) plasmar aquesta evolució que hem tingut. Nosaltres estem encantats del resultat, i a vosaltres? Us agrada? Esperem els vostres comentaris!!

esbos logotip

logotip

material logotip

volianna

petits fotografia

Compartir 

Deja tu comentario
Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

3 + 6 =
Ver anterior Ver siguiente
Últimas entradas
Categorías