Fotògrafs a Port del Comte

14 diciembre 2018 - General - Comentar -

Petits Fotografia oferirà els seus serveis a l'estació d'esquí Port del Comte

Petits Fotografia és un estudi de fotografia especialitzat en newborn, nens i famílies situat a la província de  Lleida.
Després de dos anys, Petits Fotografia ha decidit oferir servei de fotografia a l'Estació d'Esquí de Port del Comte durant la temporada d'esquí.

En què consistirà el servei?

El servei es durà a terme durant els caps de setmana de la temporada i tindrà dues vertents:

D'una banda, seguirem oferint els seus reportatges de família, parella, embarassos i infantils, però en un entorn diferent a l'habitual: boscos nevats, pistes d'esquí, ninots de neu i molta, molta espontaneitat, emmarcant escenes en els espectaculars paisatges de la muntanya solsonina. 

Com a novetat també oferirem fotografia esportiva als pros de l'esquí o l'snow que baixin per les pistes i vulguin tenir un record del seu pas per l'Estació d'Esquí de Port del Comte. Hi haurà un servei de fotografia a pistes de 10h a 14h, on Aida Majoral, la fotògrafa que hi ha darrera d'aquest projecte, anirà identificada amb una armilla i una banderola per a que els visitants de l'Estació puguin lluir-se al seu pas per càmera i puguin gaudir d'una fotografia de qualitat. Si voleu assegurar-vos que us agafem, pareu-vos uns metres abans del pas per la fotògrafa i feu-li senyals fins que us confirmi que us ha vist.

fotograf port del comte


Petits Fotografia aposta per fer un servei ràpid i de fàcil funcionament i per això, les fotografies de cada cap de setmana es penjaran a la web en una plataforma d'e-commerce on els esquiadors podràn comprar les seves fotos en format digital amb descàrrega immediata. Els usuaris es podràn trobar navegant per la web segons l'hora de pas.

Per cert, enguany, també serem els fotògrafs oficials del XIII trofeu de la Vall de Lord, que es disputarà el cap de setmana del 2 i 3 de març de 2019.

Podeu trobar més informació a: www.petitsfotografia.cat/portdelcomte

 

 

 

Compartir 

Deja tu comentario
Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

3 + 7 =
Ver anterior Ver siguiente
Últimas entradas
Categorías