Nova web

20 agosto 2018 - General - Comentar -

Hola famílies!

Estem molt contents d'estrenar la nova web! Una web més intuitiva, visual i que a més, compleix amb les noves bases del reglament de protecció de dades.

web nova

 

I ja que hi estavem ficats, ens hem decidit a fer alguns canvis en quan a funcionament  i entre les novetats us informem de que hem decidit obrir un blog nou. I us preguntareu: - i un blog, per a què? – Doncs molt fàcil, per informar-vos de les novetats de Petits Fotografia, explicar-vos les nostres promocions, per ensenyar-vos un tast de la nostra feina, presentar-vos projectes interessants i afins a la nostra tasca i també per donar-vos alguns consells per a venir a les sessions súper preparats perquè tingueu un record ben bonic! 

Poseu-vos còmodes i feu una ullada! Esperem els vostres comentaris : )

SOBRE PETITS FOTOGRAFIA

Petits Fotografia és un estudi de fotografia, especialitzat en embaràs, recent nascuts, nadons, nens i famílies. Estem situats en una masia al costat de Solsona, amb instal·lacions preparades per als més menuts de la casa i en un entorn ideal per fer fotos. Podem treballar amb llum natural tot i que també disposem d’un equip d’il·luminació professional.

Compartir 

Deja tu comentario
Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

2 + 4 =
Ver siguiente
Últimas entradas
Categorías