Petits Fotografia al Festival de Dansa Solsona 2019

21 junio 2019 - General - Comentar -

Un any més, des de Petits Fotografia hem tingut el privilegi de poder fer les fotografies del Festival de l'Escola de Dansa Solsona en aquesta edició de 2019. I és que és un any de molta feina i esforç, tant per l'escola com per tots els alumnes que estàn darrera d'aquest gran espectacle, un total de 250 persones.

Enguany el fil conductor de l'espectacle va ser la volta al món, i ens vam endinsar en un viatge màgic, on les coreografies, dissenyades per Fina Comas (ballet i neoclàssic), Mireia Alonso (dansa moderna i Hip Hop) i Montse de Luna (sevillanes), ens van transportar a diferents països en 90 minuts. Tots els balls van ser una explosió d'art, de llum i de color, amb la que vam gaudir moltíssim fent fotografies.

festival dansa solsona

 

Des de Petits Fotografia volem felicitar a tots els alumnes pel resultat de l'espectacle i agraïr a l'organització que comptin amb nosaltres per aquesta tasca, i aprofitem l'avinentesa per informar els pares de l'Escola de Dansa Solsona, que ja tenen disponibles les fotos de l'espectacle a la botiga on-line de la nostra web (disponibles fins el 14 de juliol de 2019).

Recordem que tots els que feu comanda al nostre web teniu una participació al sorteig d'una mini sessió de fotografies, relacionades amb la dansa, així com gaudir d'un 10% de descompte amb les vostres sessions fins al 31 de desembre de 2019. Us deixem algunes fotos de resum de l'espectacle, esperem que us agradin! :)

festival dansa solsona danza

festival dansa solsona danza

 

Petits Fotografia - Captura%20de%20pantalla%202019-06-21%20a%20las%2021.20.40.png

festival dansa solsona danza

festival dansa solsona danza

Compartir 

Deja tu comentario
Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

5 + 6 =
Ver anterior
Últimas entradas
Categorías