Petits Fotografia donarà servei a Port del Comte

08 noviembre 2018 - General - Comentar -

Sabíeu que a Petits Fotografia ens encanta la neu? I que estem enamorats de la bellesa paisatgística que tenim al nostre territori (El Solsonès)? 

Com haureu llegit a la última entrada del blog a Petits Fotografia ens hem fet grans, i després de dos anys d'haver iniciat la nostra activitat a Solsona, com a fotògrafs especialitzats en newborn, nens i famílies, a part de cambiar la nostra imatge, hem decidit oferir servei de fotografia a l'Estació d'Esquí de Port del Comte durant la temporada d'esquí.

Oferirem servei de fotografia durant els caps de setmana d'hivern a l'estació d'esquí del Solsonès. I quin tipus de fotografia farem? - us deveu preguntar.

fotografia infantil nieve

Doncs seguirem oferint els nostres reportatges de família, parella, embarassos i infantils, però en un entorn diferent a l'habitual: boscos nevats, pistes d'esquí, ninots de neu i molta, molta espontaneitat! Podeu calçar-vos els esquís i us seguirem per les pistes, o si ho preferiu, farem una sessió sense riscos tocant de peus a terra (som tot orelles).

embarazo port del comte

 

port del comte fotografia

Com a novetat també oferirem fotografia esportiva, així que si ets un super pro de l'esquí o de l'snow busca'ns per les pistes (anirem identificats amb una armilla llampant i una banderola), i podràs aconseguir fotografies de qualitat de la teva esquiada. Enguany, també tenim l'honor de ser els fotògrafs oficials del XIII trofeu de la Vall de Lord. Quan arribi el moment els corredors i corredores podràn comprar les seves fotografies a través de la nostra web.

Anirem informant, estigueu atents al nostre instagram @petitsfotografia i al nostre blog! 

Compartir 

Deja tu comentario
Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

8 + 8 =
Ver anterior Ver siguiente
Últimas entradas
Categorías