Sorteig d'una sessió de fotos a Port del Comte

11 noviembre 2018 - General - Comentar -

Com ja haureu llegit en l'entrada anterior del nostre blog, Petits Fotografia oferirà els seus reportatges fotogràfics a les pistes de Port del Comte a partir de la pròxima temporada 2018/2019.

 

Per inaugurar aquesta nova i emocionant etapa, avui dia 11/11/2018 estarem presents a la Fira de la Neu del Solsonès a Sant Llorenç de Morunys, i per tal de celebrar aquesta super notícia amb vosaltres farem un sorteig d'una sessió de fotografia a les Pisites d'esquí de Port del Comte.

 

A continuació us deixem les bases del sorteig per a poder participar:

BASES DEL SORTEIG Petits Fotografia Fira de la Neu

 1.           OBJECTE. El sorteig fotogràfic de Petits Fotografia Dansa consisteix en un sorteig d’una mini-sessió de 10 fotografies fetes en exterior a l’estació d’esquí de Port del Comte.

 2.           TERMINI. El sorteig es farà dilluns 12 de novembre de 2018 i el període per a fer la sessió serà durant la temporada de 2018/2019. Un cop exhaurit el termini no es podrà fer la sessió.

 3.           FORMA DE PARTICIPACIÓ. Per participar en el concurs s’haurà d’omplir una butlleta numerada al nostre stand de la Fira, i també s’haurà de ser seguidor a l’instagram de @petitsfotografia. A la butlleta haureu de deixar un nom, telèfon i la vostra compta d’instagram per poder verificar que sou seguidors de la nostra compta. Només utilitzarem el vostre telèfon per avisar als guanyadors, Petits Fotografia no farà us comercial de les vostres dades. Un cop s’hagi fet el sorteig, aquestes dades es borraràn permanentment dels nostres arxius.

 4.           PREMI. El premi consisteix en una mini sessió de 10 fotografies Petits Fotografia a l’estació d’esquí de Port del Comte. Pot ser una sessió familiar, de parella, amb amics, d’embaràs o infantil (a partir de 7 mesos d’edat). Si disposeu de forfait podem fer la sessió a pistes, però no és un requisit obligatori. En cas de no disposar de forfait buscarem una zona de bosc fora de pistes per fer la sessió. Vàlid només per a particulars, no vàlid per a empreses. Petits Fotografia es reserva el dret de fer difusió i de publicar les imatges realitzades a les seves pàgines a Internet i a les seves xarxes socials, així com fer-ne ús per la publicitat i promoció de l’estudi. Si no esteu d’acord en compartir els vostres drets d’imatge, farem una altra resolució del sorteig.

 5.           CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ. La participació en el sorteig suposa l’acceptació íntegra de totes les bases i la cessió dels drets d’imatge per a la publicitat de l’estudi. Si no esteu d’acord en algun punt, pregueu ens ho comuniqueu amb la màxima antelació possible per fer una segona resolució del sorteig.

 6.           PROCEDIMENT. La sessió es durà a terme a les instal·lacions de Port del Comte i tindrà una hora de durada com a màxim. Posteriorment els premiats disposaran d’una galeria privada per escollir les 10 fotos que més els agradin. Aquestes seran retocades i s’enviaran via arxiu digital a través de la plataforma Wetransfer.

 7.           PROPIETAT INTEL·LECTUAL. El premiat entén, reconeix i accepta que les fotografies realitzades durant la sessió a la que fa referencia aquest contracte, estan destinades a ús privat per la seva part. Qualsevol ús comercial o amb ànim de lucre que volgués exercir sobre el material, haurà de ser expressament autoritzat per escrit per la persona titular dels drets inherents a l’autoria de les imatges, en aquest cas, Aida Majoral Santaeulàlia. L’entrega o dels arxius fotogràfics, no implica la transmissió de cap dels drets inherents al fotògraf com autor dels mateixos. A excepció de la còpia per ús privat, de conformitat amb la Llei de Propietat Intel·lectual, especialment en el que es refereix a drets d’autor, queda totalment prohibida la publicació, venta, i/o cessió a tercers de les fotografies rebudes (fins comercials, presentació de concursos,...),  així com qualsevol reproducció o utilització de les mateixes que surti de l’àmbit merament particular o privat, sense permís exprés de l’autor que haurà de constar per escrit.

Compartir 

Deja tu comentario
Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

9 + 8 =
Ver anterior Ver siguiente
Últimas entradas
Categorías