Com molts clients nostres diuen “estem a dins però a fora de Solsona”. Ens trobem a Cal Roure, una masia de l’any 1957 amb molt d’encant i uns exteriors magnífics per a la fotografía gairebé durant totes les èpoques de l’any.

 Petits Fotografia  Exteriors  Petits Fotografia

 

Disposem d’una sala gran amb molta llum natural i la temperatura adequada pels vostres petits (si mireu la nostra GALERIA veureu que els nadons de pocs dies poden estar confortables sense roba). En algunes ocasions també utilitzarem flash per a la vostra sessió, però tranquils, no són danyins per als vostres bebès, treballem amb les potències mínimes que resulten totalment inofensives.

 

Petits Fotografia 

Treballem amb nens i en som molt conscients, per això, procurem ser el màxim flexibles: podreu alimentar-lo i canviar-lo quan ho necessiti, o relaxar-vos rodejats de magnífiques vistes a Solsona mentres nosaltres treballem. També tenim jocs per a quan tenim la visita dels germans grans i puguin estar distrets, o utilitzar les joguines per aconseguir que els nens més vergonyosos es sentin segurs mentres els hi fem fotos :)

 

grans joguines

Disposem de gran varietat d'atrezzo especialitzat: gorros, conjuntets, tocats,... ah, i també vestits de pre-mamà i complements per a les sessions d'embaràs. En el nostre estil de fotografia, l'atrezzo és una part molt important. Ens agrada tenir atrezzo de tots els colors perquè tingueu una experiència més personalitzada, tot i que sempre procurem fer fotos on el protagonista és el bebè i l'atrezzo és el toc que la fa especial i única, a gust de la família.

atrezzo

atrezzo

 atrezzo

Ah, i per l'embaràs no us heu de preocupar de res. Tenim atrezzo especial: vestits premamà, jaquetes de punt, crop tops, teles amb caiguda si es desitja fer un semi-nuu... som tot orelles i estarem encantats de dur a terme les vostres peticions. 

 

atrezzo premama