Botiga de Fotos

Benvinguts a la botiga online de fotografia de l'Estació d'Esquí Port del Comte! 

Aquesta temporada 2018/2019 Petits Fotografia (Solsona, Lleida) estarà donant servei de fotografia a pistes de 10 a 14h, i farem atenció al Client al local de Schuss Esquí Club, situat a les galeries de l'hotel.

Allà us ajudarem a fer la vostra compra online i a imprimir les fotos que us volgueu endur físicament a casa. També podeu sol·licitar pressupost per als vostres reportatges personalitzats a la neu (a partir de 50€).

En aquesta secció podràs comprar les teves fotografies a les pistes. El preu per una fotografia en format digital és de 6 euros i es va reduint a mesura que n'agafis més (fins a un mínim de 3 euros per unitat). 

La foto impresa es considera un suplement a la foto digital i en cap cas es vendrà sense haber comprat també la foto digital. El tamany de la fotografia impresa es de 13x18cm. Per altres tamanys consultar.

Recomanem la visualitzacio i compra de les fotos amb ordinador.

 

 *Hi haurà servei de fotografia sempre i quan les condicions meteorològiques siguin favorables i ho permetin.

 

Bienvenidos a la tienda online de fotografia de la Estación de Esqui Port del Comte!

Esta temporada 2018/2019 Petits Fotografia (Solsona, Lleida) estara dando servicio de fotogradia en pistas de 10 a 14h, ademas daremos servicio de atencion al cliente en el local de Schuss Esqui Club, situado en las galerias del hotel.

Alli os ayudaremos a hacer vuestra compra online y a imprimir las fotos que os querais llevar fisicamente a casa. Tambien podeis pedir presupuesto para vuestros reportajes personalizados en la nieve (a partir de 50€)

En esta sección podras comprar tus fotografies en las pistas. El precio por fotografia en formato digital es de 6 euros i se va reduciendo a medida que escojas mas (hasta un minimo de 3 euros por unidad).

La foto imprimida se considera un suplemento a la foto digital i en ningun caso se vendera sin haver comprado tambien la foto digital. El tamaño de la fotografia imprimida es de 13x18cm. Pera otras medidas consultar.

Recomendamos ver y comprar las fotos con ordenador.

 *Habrá servicio de fotografía siempre y cuando las condiciones meteorológicas sean favorables y lo permitan.