SERVEI DE FOTOGRAFIA A LES PISTES DE PORT DEL COMTE

Des de Foto Ski Port, volem oferir-te les millors imatges de la teva esquiada. A les pistes del Port trobaràs una fotògrafa que estarà a pistes durant els caps de setmana, fent fotos de les vostres baixades. També podeu escollir la opció de fer una sessió de fotografia personalitzada a la neu.


Com funciona?

La nostra fotògrafa estarà situada a diferents punts de l'estació, identificada amb una bandera. Si vols una fotografia, només has de fer-li senyals o passar a prop seu. No és necessari contractar prèviament aquest servei i pots baixar tantes vegades com vulguis.

Si aconsegueixes frenar just al punt on és la fotògrafa, se t’entregarà una targeta amb l’hora de la foto perquè la trobis més fàcilment. Si, en canvi, no pots frenar, recorda la data i l’hora per buscar-te a la nostra botiga.

 

Quin és l’horari de funcionament del servei de fotografia a pistes?

De 10: 00 a 14:00, els caps de setmana. * El servei es pot veure afectat per les condicions meteorològiques o per l'estat de les pistes. Al nostre instagram trobaràs informació d'última hora.

 

Petits Fotografia - compra.jpg

 

Com puc comprar la foto?

La venta de les fotos es farà a través de la nostra botiga online. Podràs previsualitzar les fotografies còmodament des de casa i comprar-les a través de pagament amb targeta o Paypal. Rebràs un correu amb la confirmació de la teva compra i uns minuts després un enllaç de descàrrega amb les teves fotos. L'enllaç de descàrrega estarà disponible 5 dies després de la compra.

Si voleu còpies impreses i/o grans formats com ara quadres o altres formats especials de les vostres fotos les podeu encomanar també a la nostra botiga on-line triant el tipus de format que desitgeu. Serà obligada la prèvia compra del format digital de la foto que vulgeu en format físic.